هواکش صنعتی

هواکش صنعتی ( Industrial Ventilator ) و سیستم های تهویه ، در تامین هوا گذر مناسب جهت ایجاد سرعت های ربایش در منابع انتشار و همچنین تامین انرژی لازم برای غلبه بر افت های موجود در سیستم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تهویه هوا یکی از موضوعاتی است که از گذشته تا کنون توجه زیادی را به خود جلب کرده است و انسان همواره سعی داشته از طرق مختلف برای تهویه و جابه جایی هوا استفاده نماید به طور مثال در گذشته با قرار دادن راه هایی برای ورود و خروج هوا در یک محل تهویه به صورت طبیعی انجام می شده است .

اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی استفاده از انواع هواکش صنعتی و خانگی گسترش یافته است.

توضیحات تکمیلی

هواکش صنعتی چیست؟

هواکش صنعتی ، دستگاهی است که قابلیت جابجایی هوا یا هوای آلوده به گاز ، دود ، مواد مختلف و یا موارد غیره را دارا می باشد و هواکش صنعتی به دستگاهی گفته می شود که در بخش هایی از صنعت استفاده می شود ، که شامل دو نوع محوری و گریز از مرکز می باشد.

هواکش صنعتی چیست

از آنجا که اهمیت هوای پاک در کارخانه ها و محیط های صنعتی به خوبی شناخته شده است بنابراین هواکش های صنعتی نیز به عضوی جدایی ناپذیر در سوله ها و کارخانه ها تبدیل شده اند زیرا با انجام فرآیندهای پیچیده شیمیایی ممکن است آلاینده هایی در محیط ایجاد شوند که برای سلامتی افراد نیز ضرر دارند بنابراین وجود هواکش صنعتی در این اماکن لازم است.

شایان ذکر است کمپرسورهای هوا ، پنکه های رومیزی و سقفی جزو خانواده هواکش های صنعتی نمی باشند.

هواکش صنعتی دور بالا

فن صنعتی دور بالا و پرقدرت، از جمله تجهیزات مهم در محیط‌ های بزرگ صنعتی است. زیرا که با وجود تعداد نفرات پرسنل، وجود دستگاه‌ های بزرگ و ورود گازها و آلاینده ها و دلایل دیگر، اکسیژن موجود در محیط های صنعتی کم شده و برای افزایش راندمان کاری تمامی بخش ها، قطعا به یک فن صنعتی دور بالا با مکشی پر قدرت نیاز است.

هواکش صنعتی دور بالا یکی از نیازها و دستگاه های رایج در محیط های کاری بزرگ مانند سوله ها، کارخانه‌ ها، گلخانه‌ ها، سالن‌ های صنعتی، باشگاه ها، مراکز بزرگ و …  می باشد.

هواکش صنعتی دمنده

هواکش صنعتی دمنده از تنوع و مدل های مختلفی برخوردار می باشد که هر کدام از آنها دارای ویژگی ها و مشخصات خاصی می باشند و به صورت تخصصی به منظور جا به جا کردن و تخلیه هوا سوله ها، کارخانه ها و محیط های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

این هواکش ها نسبت به هواکش های خانگی دارای قدرت بیشتری می باشند و از آنجایی که در کارخانه ها و محیط های صنعتی تهویه هوا اهمیت بالایی دارند به عنوان یک عضو اصلی و جدایی ناپذیر در سوله ها و کارگاه ها می باشند.

هواکش صنعتی دمنده معمولا بدنه ای فلزی دارد که مقاومت بالایی در برابر عوامل مختلف دارد و تنوع بالای مدل های آن این امکان را به شما می دهد متناسب با نیاز تان و بر اساس دور موتور، قدرت هوادهی و قطر هواکش محصول مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید.

هواکش صنعتی مکنده

این هواکش ها معمولا در محیط هایی استفاده می شود که نیاز اساسی به خروج هوا، آلودگی، رطوبت یا گرما می باشد.

محیط هایی مانند کارخانه تولید اغذیه، حمام، معدن، کوره و … نیازمند به استفاده از این هواکش ها می باشند.

هواکش صنعتی کوچک

هواکش های صنعتی کوچک برخلاف انواع بزرگ آن ها از ابعاد کوچکتری برخوردار می باشند و به همین منظور در محیط های کوچک تر و محیط هایی که افراد کمتری حاضر هستند استفاده می شود.

این هواکش ها که  با نام هواکش آکسیالی نیز شناخته می شوند به علت داشتن محدودیت در میزان انتقال هوا و میزان کارکرد آن ها در محیط های با ابعاد کوچک مورد استفاده قرار می گیرند.
میزان کارکرد و میزان بازدهی این هواکش ها محدود می باشد و شما نمی توانید در محیط های بزرگ از هواکش صنعتی کوچک استفاده کنید.

هواکش صنعتی بزرگ

از هواکش صنعتی بزرگ معمولا در کارخانجات بزرگ و فضاهایی که دارای دستگاه هایی می باشند که ممکن است آلودگی یا گرما ایجاد کنند استفاده می شود.

از رایج ترین هواکش های صنعتی می توان به این مدل ها اشاره کرد.

این نوع از هواکش ها به علت بهره گیری از کانال های تهویه هوا و برخوردار بودن از موتورهایی تا حد بسیار زیادی قدرتمند می باشند و  می توانند به راحتی در این دسته قرار بگیرند.

هواکش صنعتی چگونه کار میکند ؟

هواکش صنعتی چگونه کار میکند

جابجایی هوا توسط هواکش صنعتی و اژکتور (خرطوم خلاء) انجام می شود، اگرچه در منابع داغ نیروی شناوری حاصل از کاهش دانسیته هوا به جابجایی هوا کمک می کند.

این هواکش های صنعتی با انتقال انرژی به هوا سبب جابجایی آن می شوند. در این بخش به بررسی وسایل جابجایی در سیستم های تهویه می پردازیم

 

وسایل جابجایی در سیستم های هواکش صنعتی

  • اژکتور

اژکتور ها یا خرطوم های خلاء از وسایل ساده ایجاد خلاء محسوب می شوند که بدون نیاز به بخش های متحرک قادر به جابجایی هوا هستند.

در اژکتور از سیال (گاز یا مایع) در حال عبور و ترجیحا با فشار بالا برای ایجاد فشار منفی و مکش سیال دیگر (گاز یا مایع) استفاده شده و پس از اختلاط کامل دو سیال با یکدیگر، تخلیه هر دو سیال در فشار کمتری انجام می شود.

اژکتورها از سه بخش نازل، محفظه مکش، مخلوط سازی و دیفیوزر تشکیل شده اند.جریان هوا در هواگذر ثابت از بخش نازل همگرا عبور کرده و بر اساس معادله برنولی با کاهش سطح مقطع نازل سرعت سیال افزایش و از فشار استاتیک کاسته می شود.

کاهش فشار استاتیک به محیط داخلی محفظه اعمال و سبب مکش هوای آلوده به ترکیبات خورنده، قابل اشتعال، انفجار ،داغ و چسبنده که مکش آنها توسط ساخت هواکش صنعتی خطرناک و یا به سلامتی هواکش آسیب وارد می کنند، می شود.

بیشترین بازدهی اژکتورها در شرایط بهینه 40% و در سایر شرایط 25-15% است.بازدهی پایین سبب محدود سازی کاربرد اژکتورها به موارد خاص و بویژه سیستم های جابجایی مواد شده است.

  • هواکش

هواکش صنعتی ماشینی است که سبب افزایش فشار کمی در جریان هوا می شود. نسبت دانسیته هوا در خروجی به ورودی هواکش به زحمت به 1/05 رسیده و بر این اساس جریان هوا در سیستم های تهویه عملا غیر قابل تراکم است.
در هواکش های صنعتی چرخش تیغه ها سبب اعمال نیرویی بر هوا می شود.در هر المان زمانی، جزء کوچکی از هوا بین تیغه ها،سطح جریان افزایش، سرعت کاهش و فشار استاتیک افزایش می یابد که متناظر با ایجاد فشار مثبت در خروجی و فشار منفی در ورودی هواکش می باشد.

دستگاه دم فشار و نیم فشار چه کاربردهایی دارد؟

طبقه بندی هواکش صنعتی

طبقه بندی هواکش صنعتی

هواکش های صنعتی بر اساس الگوی جابجایی هوا در دو گروه محوری و گریز از مرکز بررسی می شوند ولی می توان آنها را بر اساس جنبه های دیگری نیز طبقه بندی کرد.

هواکش صنعتی بر اساس نحوه انتقال نیرو از موتور به پروانه در گروه های چرخش مستقیم از نوع پایه دار ، فلنج دار و چرخش غیر مستقیم از نوع غیر مستقیم از نوع تسمه-پولی طبقه بندی می شوند.

هواکش های صنعتی بر اساس نوع الکتروموتور در دو گروه طبقه بندی می شوند. نوع معمولی که در الکتروموتور آنها استاتور ثابت و راتور سبب انتقال نیرو و گردش تیغه ها می شود و نوع ebm که راتور ثابت و استاتور سبب گردش تیغه ها می شود.

انواع هواکش های صنعتی و کاربرد آنها

فن یا هواکش های صنعتی به چند دسته زیر تقسیم میشوند که هریک کاربردی تخصصی دارند :

 

  • هواکش آکسیال

هواکش‌های آکسیال دارای 5 پره هستند که از آنها برای تخلیه یا انتقال هوای بین دو مکان یا فضا استفاده می‌شود.

از هواکش‌های آکسیال در مصارف خانگی و صنعتی (کارآگاه و کارخانه) استفاده می‌شود و در دو نوع دیواری و سقفی، به بازار عرضه می‌شود.

  • هواکش سانتریفیوژ بکوارد

هواکش سانتریفیوژ بکوارد از دسته فنهای گریز از مرکز است که در دو نوع یک طرفه و دو طرفه طراحی و تولید می‌شوند.

این فنها از دسته فنهای گریز از مرکز هستند که آنها را با اسم فن گریز از مرکز بکوارد هم می‌شناسند. از این نوع فن برای فعالیت‌های صنعتی و برای ایجاد فشار استاتیکی در مکنده و دمنده یک سیستم استفاده می‌شود.

  • هواکش سانتریفیوژ فوروارد

همانند فن سانتریفیوژ بکوارد در دو نوع یک طرفه و دو طرفه طراحی و تولید میشوند و مورد استفاده آن ها برای ایجاد فشار استاتیکی در دمنده سیستم ها می باشد .

از فن سانتریفیوژ بکوارد با اسم فن گریز از مرکز پروانه خم به جلو هم یاد می‌کنند؛ معمولا برای اینکه بازدهی بیشتر از این نوع فن بگیرند، از یک قالب حلزونی شکل در ساختمان آن استفاده می‌کنند.

  • هواکش سانتریفیوژ رادیال

این مدل از فن ها برای ایجاد مکش در مکنده سیستم ها طراحی میشوند با فشار استاتیکی بالا و از قدرت حجم هوای کمتری نسبت به دیگر فن های سانتریفیوژ برخوردارند .

این نوع فن، علاوه بر جا به جایی و انتقال هوا و گاز، می‌تواند در جا به جایی مواد هم موثر باشد. هواکش سانتریفیوژ رادیال دارای ویژگی‌هایی مثل استحکام، مقاومت و نگهداری آسان است؛ برای همین برای صنایعی که قصد ندارند هزینه زیادی بکنند، گزینه مناسبی است.

  • هواکش سقفی (پشت بامی کلاهک دار)

هواکش سقفی و توضیح آن را در این مطلب :

این گروه از هواکش ها نیز در دو مدل رادیال و آکسیال جهت تخلیه هوا از طریق بام مورد استفاده قرار می گیرد.

جنس بدنه دستگاه ها از جنس St37 ، گالوانیزه یا استیل و در موارد خاص ورق های PVC ضد اسید بوده و به همراه کلاهک گرد یا چهار گوش (گالوانیزه یا آلومینیوم )ساخته میشود.

نیروی محرکه :

انواع الکتروموتور های صنعتی با مارک های اروپایی ، ایرانی با قدرت و ولتاژ های مختلف را می توان مورد استفاده قرار داد.

اختلاف تخلیه این نوع هواکش ها ( آکسیال )با مشابه دیوای آن به دلیل وجود کلاهک محافظ است که عملا فشار ناچیزی بر هواکش اعمال می نماید.

آنچه که باید در مورد هواکش آکسیال بدانید کلیک کنید .

هواکش رنجبر ارائه دهنده انواع هواکش( آکسیال ) سقفی می باشد .

در زیر چند نمونه از هواکش های سقفی را مشاهده کنید .

انواع هواکش صنعتی بر اساس نوع برند

توضیحی درباره هواکش صنعتی پارس خزر و موتوژن در ادامه آورده ایم:

هواکش صنعتی پارس خزر

یکی از رایج ترین و پرمصرف ترین هواکش های صنعتی، هواکش صنعتی پارس خزر می باشد که با توجه به قیمت و کارایی که این هواکش ها دارند از متقاضیان و خریداران زیادی برخوردار می باشد.

هواکش صنعتی پارس خزر در انواع و مدل های مختلفی موجود می باشند که شما می توانید با توجه نیاز خود یکی از انواع آن ها را خریداری نمایید.

هواکش صنعتی موتوژن

هواکش صنعتی موتوژن، یکی از محصولات مفید و بسیار کاربردی برای استفاده در مکان‌های مختلف به شمار می‌آید.

هواکش صنعتی موتوژن یکی از گزینه‌های بسیار کارآمد در بسیاری از محیط ها و مراکز صنعتی، کارگاه‌ها، ساختمان های تجاری و مسکونی می‌باشد که از بهترین مواد اولیه درجه یک و مرغوبی تولید شده و در عین حال کارایی و عملکرد فوق‌العاده آن باعث شده که استفاده آن را برای افراد، بسیار رضایت بخش نماید.

عوامل موثر در قیمت هواکش صنعتی

امروزه هواکش و تهویه های خانگی در شکل ها و کاربردهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند.

به همین دلیل نیز قیمت ها و انواع مختلفی در بازار موجود می باشند که شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی از این هواکش صنعتی را خریداری نمایید.

در این مقاله قصد داریم عوامل موثر در قیمت هواکش های صنعتی را نقد و بررسی نماییم. امیدواریم که تا انتهای این مقاله ما را همراهی فرمایید.

تفاوت هواکش خانگی با صنعتی در چیست؟

در ابتدا شما باید بدانید که هواکش های صنعتی چه فرقی با هواکش های خانگی دارند.

هواکش های صنعتی دارای یک الکتروموتور، پروانه، قاب یا محفظه است و معمولا دارای سایز و اندازه های بزرگتری نسبت به هواکش های خانگی می باشند.

قدرت موتور هواکش های صنعتی نسبت به هواکش های خانگی دارای قدرت بیشتری می باشد زیرا کارکرد و عملکرد هواکش های صنعتی بیشتر است و باید هوای بیشتری را جا به جا کند.

از هواکش صنعتی به دلیل حجم و کارایی زیادی که دارند در کارخانه ها کارگاه ها و … استفاده می شود.

عوامل تاثیرگذار در قیمت هواکش صنعتی

عوامل تاثیرگذار در قیمت هواکش صنعتی

معمولا یکی از مهم ترین عوامل در قیمت هواکش صنعتی ، مدل و کارکرد هواکش می باشد.

همان طور که گفته شد هواکش صنعتی در مدل ها و انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند.

از پرکاربردترین و بهترین هواکش های صنعتی می توان به آکسیال ، فن سانتریفیوژ و یا هواکش صنعتی تنگستن اشاره کرد.

بدیهی است که هر کدام از این هواکش های صنعتی دارای کاربرد و ویژگی های خاص خود می باشند و بنابراین طبق معمول برای مثال قیمت هواکش آکسال با هواکش تنگستن دچار اختلاف می باشد.

1-قابلیت چرخش برعکس در هواکش صنعتی

قابلیت چرخش برعکس در هواکش صنعتی

یکی از عوامل موثر در قیمت هواکش صنعتی ، قابلیت چرخش برعکس یا معکوس در هواکش های صنعتی می باشد.

طبعا هواکش های صنعتی که دارای این ویژگی باشد، دچار افزایش قیمت نیز می شود.

همه‌ی ما در مورد مزایای استفاده از هواکش هنگامی که هوا گرم است چیزهایی شنیده ایم. اما این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که هواکش ها برای زمانی که هوای بیرون از محیط بسیار سرد است نیز مفید هستند. هواکش هایی که می توانند به صورت معکوس چرخش کنند، هوای گرم موجود در فضای بالایی را با هوای سردی ترکیب می کنند که به واسطه‌ی وزن بیشتر در نزدیکی زمین قرار گرفته است.

2-برند و شرکت تولید کننده هواکش صنعتی

یکی دیگر از مهم ترین عوامل موثر در قیمت هواکش صنعتی، برند و شرکت تولید کننده هواکش های صنعتی می باشد.

قطعا تاثیر برند و شرکت تولید کننده در قیمت محاسبه شده برای کسی پوشیده نیست.

بنا براین خیلی دور از ذهن و غیر طبیعی نمی باشد که بگوییم برند هواکش های صنعتی در قیمت گذاری بسیار تاثیرگذار می باشد.

حتی ممکن است که قیمت هواکش صنعتی مدل خاصی که امکانات و حتی جنس بهتری دارد، از قیمت هواکش صنعتی تولید شده توسط یک شرکت معروف ارزان‌تر باشد.

3-محدوده پوشش هواکش صنعتی

محدوده پوشش هواکش صنعتی

مورد بعدی که جز عوامل موثر در قیمت هواکش صنعتی میباشد به صورت کلی می توان ارتباط مستقیمی بین محدوده قابل پوشش توسط یک هواکش صنعتی و قیمت آن متصور شد. محدوده قابل پوشش عموماً به عواملی نظیر اندازه پره ها و سرعت چرخش آن ها بستگی دارد. اگر محیط مورد نظر شما وسیع است، احتیاج به هواکش های صنعتی بزرگ تری دارید و طبعاً قیمت هواکش صنعتی مورد نیاز شما بالاتر خواهد بود.

4-جنس بدنه هواکش صنعتی

هواکش های صنعتی جزو آن دسته از تجهیزاتی می باشد که مداوم تعویض نمی شوند و ممکن است که تا سالیان سال از این هواکش ها استفاده کرد.

بنابراین هواکش های صنعتی مورد نظر باید دارای طول عمر بالایی باشد تا شما بتوانید تا سالیان سال از این هواکش ها استفاده کنید.

در چنین مواردی طول عمر محصول بسیار مهم و اساسی می باشد.

جنس بدنه هواکش یکی از مواردی است که در طول عمر هواکش تاثیر بسزایی دارد. البته قیمت هواکش صنعتی نیز با توجه به جنس بدنه هواکش صنعتی دچار تغییر می شود.

هر چه قدر که از آلیاژ ها و فلزهای گران قیمت در بدنه هواکش ها استفاده شده باشد، طبعا قیمت هواکش نیز افزایش پیدا می کند

باید دقت داشته باشید که جنس بدنه هواکش صنعتی به گونه ای باشد که زنگ نزند زیرا در صورت زنگ زدگی، عملکرد و کارایی هواکش صنعتی دچار عیب می شود و بازدهی هواکش بسیار کمتر می شود.

 

جهت سفارش انواع هواکش میتوانید با صنایع تهویه رنجبر تماس حاصل فرمایید .

راهنمای جامع و کامل خرید هواکش صنعتی

به این دلیل که در محیط های بزرگ و صنعتی مانند کارخانه ها، کارگاه ها، سوله ها و …  جریان و سالم بودن هوا تاثیر بسزایی در سلامت کارکنان و انسان های اطراف محیط  دارد، نمی توان از نقش مهم هواکش صنعتی چشم پوشی کرد.

با توجه به این که نوع فعالیت و میزان آلاینده ها در محیط های صنعتی بسیار آلوده می باشد الزاما برای ایمن سازی  محیط و تهویه هوا و رفع آلاینده هایی نظیر: دود، بخار، گازهای مضر از هواکش صنعتی طبق استانداردهای محیطی استفاده می شود.

در این مقاله قصد داریم به راهنمای خرید هواکش صنعتی بپردازیم و نکاتی را در اختیار شما قرار دهیم که بتوانید هنگام خرید این محصولات بهترین گزینه را خریداری کرده باشید.

امیدواریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

هواکش های صنعتی برای چه محیط هایی مورد نیاز هستند؟

همان طور که در ابتدای این مقاله با آن اشاره شد در محیط های بزرگ و صنعتی مانند بیمارستان ها، کارخانه ها، کارگاه ها، سوله ها، پارکینگ ها، مراکز اجتماع، تونل ها و … که به هوای تازه و گردش هوا نیاز است از هواکش های صنعتی استفاده می کنند.

در برخی محیط ها مانند کارخانه ها، کارگاه ها، سوله ها به دلیل حضور زیاد انسان و نیاز به تنفس هوای پاکیزه، از فن های صنعتی استفاده می کنند تا بتوانند گازها و آلاینده های مضر که توسط دستگاه های صنعتی به وجود آمده اند را از محیط خارج و هوای پاکیزه را به محیط وارد کنند.

قطعا تمام افراد از  اهمیت استفاده از هواکش های صنعتی در چنین محیط هایی آگاه هستند و همواره به دنبال مطالعه راهنمای خرید هواکش صنعتی هستند.

در ادامه قصد داریم به سوالات مهم و نکات کلیدی که هنگام خرید باید توجه ویژه ای به آن ها داشته باشید اشاره کنیم.

هواکش های صنعتی برای چه محیط هایی مورد نیاز

نکات و سوالات مهم در هنگام خرید هواکش های صنعتی

قطعا با پاسخ به این سوالات و قائل شدن اهمیت برای این نکات شما می توانید هواکش های صنعتی بسیار مناسب را برای خود خریداری نمایید.

1-اندازه ی فضا و محیط چه قدر باید باشد؟

هواکش های صنعتی دارای قدرت مکش بسیار قوی هستند و به همین دلیل میتوانند هوای یک سالن بزرگ مانند سوله را در مدت زمان کوتاهی و در سریع ترین زمان تخلیه نمایند.

به همین منظور تمام محیط تحت تاثیر مکش هوای هواکش صنعتی هستند و به همین موجب تمام محیط خنک می شود.

در هواکشی موضعی سانترفیوژ شما قصد خارج کردن دود و آلودگی را با سرعت بسیار زیاد دارید به طور مثال خروج دود مواد شیمیایی یا دود آتش و یا غذا  را دارید؛ باید برای این منظور  باید در زیر کانال و بر روی فضای کار خود هود نصب نمایید.

اگر فضای زیادی  برای نصب هواکش سانترفیوژ ندارید و با کمبود فضا نصبی مواجه هستید  محصولات فن بین کانالی یا همان هواکش بین کانالی به شما توصیه می گردد. البته توجه داشته باشید که تهویه بین کانالی تحمل گرما  را ندارد و گرما و وجود گرما سبب می شود که این کالا آسیب ببیند.

2-استاندارد متراژ هود باید چقدر باشد؟

انتخاب متراژ هود بر اساس محیط کاری و مدنظر محاسبه می گردد.

متراژ این هودها دارای ارتباط مستقیمی با میزان کار شما می باشد و بسته به انتخاب شما متراژ آن تغییر کرده و در نتیجه میزان هواکشی  سانترفیوژ شما نیز تغییر خواهد یافت.

3-چقدر صدا دستگاه برای شما اهمیت دارد؟

این هواکش ها اغلب پر سر و صدا هستند به همین منظور از سایلنسر یا سایلنت باکس به منظور کاهش صدا توسط این هواکش ها استفاده می شود.

سایلنسر ها و سایلنت باکس ها می توانند تا حد قابل توجه ای صدای سانتریفیوژ ها را کاهش دهند. این محصولات به طور سفارشی بر اساس سانتریفیوژ شما باید ساخته شوند.

4-دل های هواکش تک فاز چه فرقی با سه فاز دارد؟

این دو نوع عموما دارای تفاوت هایی با یکدیگر نمی باشند اما قطعا خرید هواکش سه فاز به دلیل توان خروجی بیشتر و قدرت مکش بیشتر نسبت به هواکش های تک فاز، بسیار نسبت به خرید هواکش های تک فاز مناسب تر است.

شما می توانید با خرید یک اینورتر مناسب  علاوه بر اینکه کالا مد نظر خود را راه اندازی کنید می توانید دور و شدت عملکرد سانتریفیوژ خود را هم با اینورتر تنظیم نمایید.

همواره پیشنهاد می شود فن سانتریفیوژ را به همراه یک اینورتر خریداری نمایید تا خروجی عالی داشته باشید.

خرید هواکش های صنعتی

 

هواکش صنعتی بر اساس شکل ظاهری تیغه ها در 5 گروه قابل بررسی هستند :

  • هواکش های صنعتی جریان محوری (Axial-Flow Fans)

هواکش صنعتی جریان محوری (Axial-Flow Fans)

در هواکش های صنعتی جریان محوری ، هواگذر در راستای محور پروانه جابجا می شود. افزایش فشار در جریان عبوری توسط نیروی بالا برنده آئرودینامیک ایجاد می شود.

نظیر بال هواپیما که با قرار گرفتن در جریان هوای سریع ،بر اثر نیروی لیفت، هواپیما را از زمین بلند می کند در هواکش های صنعتی جریان محوری بال یا همان پروانه ثابت بوده و چرخش تیغه ها توسط موتور سبب انتقال نیروی فشاری به جریان هوا می شود.

مکنده نجاری از چه بخش هایی تشکیل شده است ؟

  • هواکش های صنعتی سانترفیوژ (Centrifugal Fan)

هواکش صنعتی سانترفیوژ (Centrifugal Fan)

هواکش صنعتی سانترفیوژ جریان هوا را در جهت عمود بر محور چرخش پروانه جابجا می کنند، از این رو جهت ورود و خروج جریان عمود بر هم هستند.

هواکش های صنعتی سانترفیوژ به استثناء انواع تیغه روبه جلو که برای ایجاد عملکرد مناسب در هنگام دمش نیازمند محفظه چرخش هوا هستند، الزاما نیازی به محفظه چرخش ندارند.

  • هواکش های صنعتی جریان محوری-سانتریفیوژ (Axial-Centrifugal Fans)

هواکش صنعتی جریان محوری-سانترفیوژ (Axial-Centrifugal Fans)

شکل توسعه یافته هواکش های صنعتی جریان محوری هستند. دریافت هوا در این نوع هواکش صنعتی شبیه فن سانتریفیوژ و تخلیه هوا شبیه هواکش های جریان محوری بوده و برآیند این الگوی طراحی تخلیه هوا در فشار بالاتر نسبت به سایر انواع هواکش های جریان محوری است.

  • هواکش های تخلیه کننده سقفی (Roof Ventilators)

هواکش صنعتی تخلیه کننده سقفی (Roof Ventilators)

هواکش های صنعتی سقفی با بهره گیری از پره های جریان محوری. عموما سانترفیوژ با پروانه خمیده به عقب و بدون نیاز به محفظه چرخش هوا قادر به جابجایی حجم های بالایی از هوا در فشار استاتیک پایین هستند.

  • دمنده های جریان متقاطع (Cross-Flow Blowers)

هواکش صنعتی دمنده های جریان متقاطع (Cross-Flow Blowers)

برخلاف هواکش صنعتی که قادر به جابجایی حجم های بالای هوا می باشند، دمنده ها از هواگذر کم در فشار استاتیک بالایی برخوردار هستند.

دمنده های جریان متقاطع نوع خاصی از هواکش های سانترفیوژ با تیغه های منحنی روبه جلو هستند که جریان هوا تا پیش از خروج از آنها دو بار از میان تیغه ها عبور می کند.

شرکت صنایع تهویه رنجبر با استفاده از تجربه حرفه ای در حوزه های تخصصی خود با کادری مجرب و کار آزموده ، آماده ارائه کلیه خدمات فنی مهندسی و هواکش صنعتی ، در تمامی مراحل طراحی ، ساخت ، مشاوره ، نصب و راه اندازی سیستم های تهویه می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  در مورد تهیه و سفارش هواکش صنعتی و هم چنین مشاوره ، تماس حاصل نمایید.

نصب و راه اندازی هواکش صنعتی

هواکش صنعتی دارای استفاده و کاربردهای بسیار زیادی در کارخانه ها و محیط های صنعتی می باشد و در این فضاها نصب می شود.

هواکش صنعتی دارای انواع مختلفی می باشد و استفاده از انواع هواکش صنعتی بستگی به مواردی مانند نوع فعالیت، میزان آلاینده ها و سن کارکنان دارد.

در این مقاله قصد داریم اطلاعات کاملی در رابطه با راه اندازی هواکش صنعتی در اختیار شما قرار دهیم تا هنگام نصب و راه اندازی این هواکش ها بتوانید به بهترین شکل ممکن این کار را انجام دهید.

مراحل نصب و راه اندازی هواکش صنعتی

قبل از اولین گام نصب و راه اندازی هواکش صنعتی، شما باید خرید این هواکش ها را با توجه به ابعاد هواکش صنعتی و شرایط محیط انجام دهید.

هواکش صنعتی باید بر روی یک سطح کاملا مسطح نصب شود. اگر شما هواکش صنعتی را بر روی یک سطح صاف نصب نکنید، پروانه های هواکش شما از حالت بالانس خارج می شود و به همین موجب آسیب و ضربه هایی به دمپر هواکش صنعتی وارد می شود.

با توجه به موارد گفته شده لازمه ی نصب هواکش صنعتی ساخت فونداسیون مناسب با توجه به وزن و ابعاد دستگاه و ترجیحا بزرگ تر از شاسی هواکش صنعتی می باشد.

مرحله دوم نصب و راه اندازی هواکش صنعتی

پس از اتصالات و فلنج های مناسب در فاصله های زمانی مشخصی از کانال باید استفاده شود تا دستگاه یا هواکش صنعتی صدای ناهنجار ایجاد نکند و دستگاه دچار افت راندمان نشود از طرفی دیگر گفتنی است که برای یکنواخت و صاف کردن سیال هوا در هنگام اتصال کانال به هواکش، لازم است حتما قبل از اتصال حداقل 1.5 برابر قطر قطر دهانه ورودی هواکش ، کانال مستقیم اجرا و تعبیه شود.

برای اینکه کانال و دهانه ورودی مکش هواکش صنعتی اتصال مناسبی داشته باشند، حتما باید کانال ها با متریال هایی همچون آلومینیوم یا کانال های فلکسیبل برزنتی استفاده شود و این اتصال مستلزم این است که این اتصال از طریق فلنج مخصوص، به طوری برقرار و ایجاد شود که فرو رفتگی و یا مشکل خاصی در محل اتصال کانال به دهانه ورودی مکش هواکش صنعتی، پدید نیاید.

مرحله سوم نصب و راه اندازی هواکش صنعتی

پس از نصب کانال به دهانه مکش هواکش صنعتی، شما باید آمپر مصرفی در زمان راه اندازی هواکش صنعتی را بررسی و کنترل کنید.

دلیل این کنترل این است که آمپر اندازه گیری شده بیشتر از توان اسمی الکتروموتور هواکش صنعتی نباشد زیرا اگر وضعیت این چنین باشد ممکن است که عملکرد هواکش صنعتی دچار اختلال شود.

از طرفی چنانچه دستگاه و کلید استارت در فاصله ای از یکدیگر نصب شده باشند، لازم است جهت جلوگیری از استارت اتفاقی، یک کلید قطع کننده بر روی فن نصب شود.

مرحله پایانی نصب و راه اندازی هواکش صنعتی

بعد از پایان نصب و راه اندازی هواکش صنعتی، یکی از مهم ترین موارد، آچارکشی و تنظیم تسمه پروانه جزو مراحل پایانی راه اندازی هواکش صنعتی می باشد که باید اهمیت ویژه ای به این قسمت داد.

یکی دیگر از مواردی که شما باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید این است که از روان بودن حرکت تیغه های دمپر هواکش صنعتی اطمینان حاصل کنید.

شما عزیزان جهت مشاوره برای نصب و  راه اندازی انواع هواکش صنعتی میتوانید با متخصصین صنایع تهویه رنجبر تماس حاصل کنید.

 

;
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم