قطعا موضوع سیستم تهویه هوا رستوران یکی از مواردی است که صاحبان رستوران ها همواره به دنبال انتخاب بهترین آن ها هستند.

شرایط تهویه هوای رستوران ها با توجه به دما و رطوبت متفاوتی که با سایر نقاط دارد، باید به درستی و به منظور حفظ شرایط کار در محیط و همچنین حفظ کیفیت غذاها، با سیستم تهویه مطبوع آشپزخانه رستوران به صورت مناسبی فراهم شود.

تهویه نامناسب ممکن است که منجر به نقض استانداردها و پروتکل های ایمنی، قبض های مصرفی با قیمت بالاتر، کاهش بهره وری و کیفیت کار پرسنل و کارکنان و حتی پیامدهایی همچون خشم مشتریان و همینطور کارکنان شود.

در این مقاله قصد داریم به نکات مهم در انتخاب سیستم تهویه رستوران اشاره کنیم؛ کسانی که قصد خرید و انتخاب یک سیستم تهویه رستوران را دارند و نمی دانند که باید به چه نکاتی در خرید این محصولات توجه وِیژه ای داشته باشند می توانند با ما تا انتهای این مقاله همراه باشند.

اگر براتون سوال شده که مکنده نجاری چیه و چه کاربردی داره با ما همراه باشید.

نکات مهم جهت تهویه  هوا رستوران

امروزه از سیستم تهویه هوا  اسپلیت دیواری به عنوان سیستم تهویه رستوران ها استفاده می شود. این سیستم تهویه یکی از سیستم هایی می باشد که اغلب رستوران داران از آن استفاده می کنند.

1-سرمایش موضعی و موقتی

مناطق و بخش های مختلف از رستوران از دمای متفاوتی برخوردار می باشند و به همین منظور به خنک کننده های متفاوتی نیاز دارند.

به عنوان مثال آشپزخانه و قسمت های نشیمن دو محیط با دمای متفاوت می باشند که هر کدام نیاز به خنک کننده های متفاوتی دارند.

خنک کننده منطقه ای از ترموستات های جداگانه برای نظارت بر دما در مناطق خاص رستوران استفاده می کند. نظارت مستقل دما امکان کنترل مستقل را فراهم می کند. نتیجه افزایش سرمایش و بهره وری انرژی است.

2-استفاده از هود صنعتی

تمامی وسایل پخت و پز در آشپزخانه باید مجهز به هود باشند چرا که استفاده از هود به از بین بردن چربی، دود و بو کمک می کند.

شما می خواهید چربی و هود ناشی از پخت و پز را به بیرون رستوران هدایت کنید تا فضای مناسبی برای مشتریان ایجاد کنید.

اگر در مورد وضعیت تهویه اطمینان کامل را ندارید، می توانید از  یک تکنسین HVAC (گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع) کمک و مشاوره بگیرید.

3-تنظیم دما در شرایط مختلف

ممکن است که تنظیم واحد دما در یک روز برای تهویه هوا رستوران شما کافی نباشد.

به عنوان مثال زمانی که رستوران از افراد با تعداد بالا پذیرایی می کند نیاز به خنک کنندگی و تهویه هوا بیشتر احساس می شود.

سیستم های تهویه رستوران دارای چه کاربردهایی می باشند؟

امروزه جهت تامین اکسیژن تازه و تهویه مطبوع مکان هایی مانند کافی شاپ ها، رستوران ها و یا حتی هتل ها از دستگاه های مرغوب و با کیفیت استفاده می شود. این نوع دستگاه ها که فعالیت عمده خود را به کمک کانال های اسپیرال انجام می دهند نه تنها نقش هوا رسانی و مکش هوا را به خوبی ایفا می کند بلکه با ظاهری زیبا و کاربر پسندی که دارد به جذابیت هرچه تمامی تری محیط نیز کمک شایانی می نماید.